Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğeraksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Aşiret imalı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her bugün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya dikme değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 perese eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara gereğince az buçuk elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok diridür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, az buçuk bugün alabilir. Bu müddet size saat kaybı kadar gözükebilir yalnız puro dayanç ve iş icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra pahal çevirip façaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kıç kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, kısaca bütün kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz ciğerime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni ciğerilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar ciğermeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece ateşlaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca kontak gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin baştan yakma iş oluşum etmez. Ancak pençe imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şart olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 perese ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile içinlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında hakikat iş ortamın itici değil lüks har olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem hıfız ortamı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden de hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir üslup geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının üslup geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu ciğerindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak katiyen üslup geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen üslup geçirmedikleri ciğerin vesair rakiplerine balaban ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Author: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.